AYDIN / EFELER - ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Nis

Okulumuz öğrencilerinin Cumhuriyetimizin 100. yılı temasıyla hazırlamış oldukları okul dergimiz Reyyan'ın 3. sayısı çıktı. Dergimizin dijital dökümü için aşağıdaki linke tıklayınız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 9 Mart'ta yapılan Pi Günü Matematik Yarışması'nın sonuçları aşağıdadır. Katılan ve emek veren tüm öğrencilere, öğretmenlere ve okul idarecilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bugün Pİ GÜNÜ MATEMATİK YARIŞMASINI okulumuzda gerçekleştirdik. 32 okuldan ayrılan kontenjan dahilinde 272 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz AYDIN’ ın ilk Pİ MATEMATİK Yarışmasına gösterdiğiniz ilgi ve alakadan dolayı okulumuz adına çok teşekkür ederiz. Bu yarışmanın düzenlenmesinde desteklerini bizlerden esirgemeyen, bizlere önderlik yapan başta Aydın İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ Bey olmak üzere, Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Sabri ACAR Beye, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan ÖZCAN Beye şukranlarımızı arz ediyoruz. Ayrıca sınavımızda görev alan değerli öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Pentago Kategorisinde İlçe Birincisi

Milli Eğitim Bakanlığımızın "Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu" (TAZOF) ile imzalamış olduğu iş birliği protokolü kapsamında bu yıl 6.’cısı düzenlenen ve ilimizde Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile okulumuz spor salonunda yapılan, 20 okul 87 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Aydın İli Efeler İlçesi Finallerinde okulumuz 8/C sınıfı öğrencisi Cafer SARITEPE Pentago kategorisinde İlçe 1.’si, 8/D sınıfı öğrencisi Behçet Barbaros Reversi İlçe 3.’sü olarak büyük başarı elde etti ve İl Finallerine katılmaya hak kazandı.

Okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları Öğretmeni Şükriye AKYOL’a teşekkür eder öğrencilerimize İl Finallerinde başarılar dileriz.

Mrt

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde yoğunlaştırılmış yabancı dil programı uygulayan Ortaokulumuzun 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerin 1. dönem kazanımlarının değerlendirmesi için tüm Türkiye'deki proje bünyesindeki okullarla ortak olarak İngilizce deneme sınavı uygulanmıştır.

Sınava 398 öğrencimiz katılmış olup öğrencilerimize heyecan ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Aydının Efeleri Şampiyonluk Maçında İncirliova Spor Lisesini 5-1 yenerek Türkiye Şampiyonası Guruplarına gitmeye hak kazandı. Bize bu mutluluğu yaşatan başta teknik direktörümüz Mehmet ÖZTÜRK’e, Aydının Efelerine sonsuz teşekkürler.

Mrt

Hedef YKS  kapsamında  düzenlediğimiz Kariyer Gunleri etkinliklerinde 11.  12. Ve 8. sinif öğrencilerimize bilgi vermesi için okulumuza davet ettiğimiz  Adliye de görevli  Psikolog Ayşegül İnan Şimşek'e katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Şbt

abırsızlıkla beklenen Ortaokulumuza Kabul Sınavı müracaatları başlıyor. Değerin Davranışa, Davranışın Güzel Ahlaka ve başarıya dönüştüğü okulumuzda sizler de yer almak istemez misiniz? Sınırlı sayıdaki kontenjanımız için yapacağımız sınava müracaatlarınızı okulumuza gelerek yapabilirsiniz. Telefon ya da herhangi bir sosyal medya aracılığıyla kayıt yapılmamaktadır.
Adresimiz: Adnan Menderes A.İ.H.Lisesi
Mimar Sinan Mh 2370 Sk No 1 Efeler /Aydın

Şbt

Aydın’ın İlk Ödüllü Pi Günü Yarışması’na katılımaya var mısınız? “Matematikte ben de iddalıyım diyenler!” ilçemizin İlkokul 4.sınıf öğrencilerine yönelik olan bu yarışmaya katılarak hem eğlenin, hem de birbirinden güzel ödüller kazanın.

Ock

Okulumuzda Milli Savunma Üniversitesi Tanıtım etkinliğini gerçekleştirdik. Programımıza katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Erol BARUT Bey olmak üzere Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan ÖZCAN Bey’e, MSÜ temsilcilerine, okullarımızın değerli idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Ock

Değerli velilerimizin ve öğrencilerimizin katkıları ve emekleriyle okul kermesimizi gerçekleştirdik.

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Şükriye Akyol’un ortağı olduğu “Writing Stories with Postcards” adlı eTwinning projesi, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Kendisini ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı Regaib Kandili Programımızı öğretmen öğrenci velilerimizin katılımıyla okulumuzda da gerçekleştirdik.

Ock

Kariyer günleri kapsamında 11 ve 12.sinif öğrencilerimize yönelik olarak Tıp Fakültesi hakkında bilgiler vermesi için Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kadriye Uğurlu'yu okulumuzda misafir ettik .Öğrencilerimize verdiği katkılardan dolayı Sayın Kadriye Uğurlu'ya çok teşekkür ederiz.