AYDIN / EFELER - Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle öğretmen ve öğrencilerimizin okudukları 100 hatimin duasını İl Müftümüz Sayın Hasan GÜNEŞ Bey Emir Sultan Camiinde yaptı. Sayın müftümüze teşekkür eder, ahirete irtihal eden tüm Şehitlerimize Yüce Mevlamızdan rahmet niyaz ederiz. Mekanları cennet olsun inşallah.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman Ekici, okulumuza ziyarette bulunarak okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldi. İmam Hatipliler Haftası Kutlama Programı'na da katılan İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman Ekici, okulumuzda incelemelerde bulunarak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle sohbet etti. Okulumuzu ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.

Ekm

İmam Hatipliler Haftası kapsamında okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından program düzenlenmiştir. Programa İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ekici, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hakan Özcan ve protokol üyeleri katılmıştır. Programın sonunda Okul Müdürümüz Bünyamin Öztürk tarafından İl Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman Ekici’ye hediye takdim edilmiştir.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

7-22 Ekim AB Kod Haftası (EU CodeWeek) dolayısıyla okulumuzda 5.,6.,7., ve 8. Sınıflarımızla çeşitli kodlama etkinlikleri başarıyla gerçekleştirilmiştir. Teması “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” olan bu seneki kod haftasına katılım sağlayan öğrencilerimize de katılım sertifikaları verilmiştir.

Emeği geçen Aylin Can, Büşra Karaca Abaylı, Yakup Özden, Yavuz Aktemur, Okan Aksoy, Selda Bağcı, Ercan Kızılarslan, Sema Petekkaya ve Arzu Özer öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin de başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Özellikle 12. Sınıf öğrencilerimizin ve alt sınıf gruplarımızın sınav sürecindeki gelişimlerinin takibi ve YKS bünyesindeki sınavlara motive olmaları için uyguladığımız deneme sınavlarına 29 Eylül itibariyle başlamış bulunmaktayız.

Denemelerin haftada en az bir tane yapılması ve öğrencilerimizin gelişimine en uygun ve üst kalite yayınlardan seçilmesi planlanmıştır.

Ekm

Okulumuz müdür yardımcısı Seval Türkkan tarafından okulumuz bünyesindeki pansiyonda görevli belletici öğretmenlerimize pansiyon işleyişi ve kuralları hakkında bilgilendirme toplantısı yapılmıştır.

Ekm

Okulumuz idarecileri ve öğretmenleri, 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasında “Ayakları yere basmayan tek festival” sloganıyla gerçekleştirilen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ni ziyaret ettiler. Muhteşem bir atmosferde gerçekleşen festivale giden öğrencilerimiz, birbirinden farklı birçok teknoloji içerikli, eğlenceli ve eğitici atölyelere, yarışmalara katılıp milli teknoloji ürünlerimizi yakından görme ve inceleme imkanı buldular.

May

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  2023-2024  eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN İMAM HATİP ORTA OKULLARI TANITIM SUNUSU