AYDIN / EFELER - Adnan Menderes Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ock

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Şükriye Akyol’un ortağı olduğu “Writing Stories with Postcards” adlı eTwinning projesi, Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Kendisini ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı Regaib Kandili Programımızı öğretmen öğrenci velilerimizin katılımıyla okulumuzda da gerçekleştirdik.

Ock

Kariyer günleri kapsamında 11 ve 12.sinif öğrencilerimize yönelik olarak Tıp Fakültesi hakkında bilgiler vermesi için Kadın hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Kadriye Uğurlu'yu okulumuzda misafir ettik .Öğrencilerimize verdiği katkılardan dolayı Sayın Kadriye Uğurlu'ya çok teşekkür ederiz.

Ara

İl genelinde imam hatip liseleri kız öğrencilerimiz arasındaki “Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”nda il birincisi okulumuzdan Zeynep Rümeysa Gül isimli öğrencimiz olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından İmam Hatip Ortaokulları arasında düzenlenen Genç Sada Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden 8/C sınıfı öğrencimiz Ahmet Numan İlkatmış 13 yarışmacı arasında Aydın İl Birincisi, Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında ise okulumuz 7/D sınıfı öğrencimiz Mehmet Bera Yelken Aydın İl Birincisi olmuştur. Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma yarışmasında da Büşra Çıldır ikinci olmuştur.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde gerçekleştirilen Türkiye Yüzyılı Din Öğretimi Çalıştayını okulumuzda gerçekleştirdik. Çalıştaya katılımlarıyla bizleri onurlandıran başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ Beye, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Sabri ACAR Beye, İl Müftümüz Sayın Hasan GÜNEŞ Beye, İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize, İlçe Müftülerimize, STKlarımızın değerli başkanlarına okullarımızın değerli idareci ve öğretmenlerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ara

Okulumuzda 25 Aralık Pazartesi’den itibaren ders saatlerimizde ilk 20 dakika olacak şekilde kitap okumalarımız yapılacaktır. Uygulanacak dersleri kapsayan okuma takvimimiz

Ara

Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 7. Sınıflar arası bilgi yarışmasında okulumuz öğrencileri 12 okul arasından 3. olarak finallere katılmaya hak kazanmıştır
Okulumuzu temsilen
7.sınıf öğrencilerinden
Fatma Baysal
Ahmet Efe Köse
Iclal Ügüdür’ü tebrik eder, emegi geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Ara

“Bugün konuğumuz Aydın Valimiz Sayın Yakup CANBOLAT Beyefendi idi. Sayın Valimiz, öğretmen ve öğrencilerimizle bir araya gelerek sağlıklı, huzurlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim yılı olması dileğinde bulundular. Ziyaretleriyle bizleri onurlandıran başta Sayın Valimiz Yakup CANBOLAT Beyefendiler olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ Bey’e, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Sabri ACAR Bey’e, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hakan ÖZCAN Bey’e okulumuz adına şükranlarımı arz ediyorum.” Bünyamin ÖZTÜRK

Ara

Öğretmenlerimiz, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle düzenlediğimiz yemek organizasyonunda bir araya geldiler.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

U14 A Milli Takımımıza seçilen öğrencimiz Alperen AKTUĞ’la birlikte İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ’yi ziyaret ettik. Bizleri kabul ederek onure eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Süleyman EKİCİ’ye şükranlarımızı arz ederiz. Her zaman destekleriyle yanımızda olan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Sabri ACAR’a da gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı şükranlarımızı sunarız.

Kas

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 12.sinif öğrencilerimize YKS bilgilendirme sunumu yapılmıştır

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Adnan Menderes Demokrasi Müzesi’nde gerçekleşen Adnan Menderes'i Anma, Demokrasi ve İnsan Hakları Eğitimi kapsamında gerçekleşen eğitime okulumuzdan 7-A sınıfı katılım sağlamıştır.