AYDIN / EFELER - ADNAN MENDERES ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Pentago Kategorisinde İlçe Birincisi

Milli Eğitim Bakanlığımızın "Tüm Akıl ve Zekâ Oyunları Federasyonu" (TAZOF) ile imzalamış olduğu iş birliği protokolü kapsamında bu yıl 6.’cısı düzenlenen ve ilimizde Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü katkıları ile okulumuz spor salonunda yapılan, 20 okul 87 öğrencimizin katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının Aydın İli Efeler İlçesi Finallerinde okulumuz 8/C sınıfı öğrencisi Cafer SARITEPE Pentago kategorisinde İlçe 1.’si, 8/D sınıfı öğrencisi Behçet Barbaros Reversi İlçe 3.’sü olarak büyük başarı elde etti ve İl Finallerine katılmaya hak kazandı.

Okulumuz Akıl ve Zeka Oyunları Öğretmeni Şükriye AKYOL’a teşekkür eder öğrencilerimize İl Finallerinde başarılar dileriz.

13-03-2024

Yayın: 13.03.2024 - Güncelleme: 13.03.2024 11:02 - Görüntülenme: 73